Web design

Realizam site-uri web originale, cu atentie deosebita acordata genului site-ului, a audientei sale si a identitatii vizuale a companiei. Nu lucram cu sabloane predefinite deci va scutim de surpriza de a va vedea site-ul cu un alt logo.

Identitate vizuala

Identitatea corporativa reprezinta imaginea de ansamblu a unei firme prin prisma clientilor, a investitorilor, a angajatilor si in general al unui public divers. Ansamblul de branding individualizeaza firma respectiva si ii confera credibilitate.

Layout design

Realizam cu multa pasiune interfete grafice unicat pentru web, layout-uri de site-uri, de la pagini simple de prezentare pana la site-uri e-commerce cu functionalitati complexe. Toate elementele grafice sunt livrate in format PSD.

Print design

Creatie publicitara de mici si mari dimensiuni. Realizare flyere, brosuri, afise, bannere, autocolante, design de materiale promotionale: sepci, pixuri, tricouri ...etc. Toate layout-urile sunt livrate in format dcu rezolutie de 300dpi, gata pentru tipar.

Package design

Design-ul de ambalaj este stiinta, arta si tehnologia ambalajelor de produse pentru depozitare, vanzare, transport si utilizare. Design-ul acestora este deosebit de important si este strans legat de imaginea firmei si de strategia de markeing.

Optimizare web

Dupa realizarea site-ului acesta trebuie optimizat pentru motoarele de cautare si promovat pe internet. Optimizarea se face in functie de cuvintele cheie dorite, pentru fiecare pagina in parte. Scopul optimizarii este de aduce trafic relevant pe site.

Modul de lucru

Pentru oferta de pret avem nevoie de urmatoarele detalii