Servicii

Realizare site firma

Servicii profesionale de web design si realizare site de prezentare pentru firme, cataloage online, cu design unic, conform cerintelor fiecarui proiect in parte. Sistem de administrare a continutului cu functionalitati SEO, pentru a actualiza cu usurinta text-ul, imaginile, documentele, etc…

Vezi portofoliul

Realizare magazin online

Comertul online a devenit din ce in ce mai mult utilizat. Realizam site-uri magazin online utilizand cele mai noi tehnologii in domeniu. Sistem de creare cont client/dealer, modul cos de cumparaturi cu plata prin card sau ramburs, rapoarte comenzi, formulare generate automat si trimise prin email, numar nelimitat de categorii si produse. Consola de administrare custom made, cu functionalitati SEO pentru fiecare pagina.

Vezi un exemplu

Realizare blog

Realizare blog pentru artisti, fotografi, persoane publice, influenceri – utilizand cea mai puternica platforma de blogging de la ora actuala: WordPress. Design personalizat, instalare module specifice fiecarui proiect. Oferim servicii de mentenanta si copywriting, gazduire si instalare blog.

Vezi un exemplu

Realizare logo

Sigla este elementul esential din identitatea unei firme. Logo-ul evidentiaza firma in multime astfel incat este important sa fie realizat in mod profesional, tinand cont de toate elementele principale, cum ar fi: genul firmei si audienta sa, publicul tinta. Realizam logo-uri profesionale si originale. Toate logo-urile realizate de noi vor fi livrate in format vectorial (se vor putea folosi pe orice suprafata, de orice dimensiuni).

Vezi portofoliul

Promovare pe internet

Odata ce site-ul este online, acestea trebuie promovat pe principalele retele de socializare si in principalele bloguri si cataloage de specialitate. La ora actuala cea mai uzuala forma de promovare se realizeaza prin intermediul Google AdWords si Facebook Ads. Aceste instrumente ofera un control total al bugetului si o monitorizare clara a rezultatelor.

Inregistrare si gazduire domeniu

Va oferim servicii de inregistrare domeniu pentru orice extensie: .ro, .com, .eu, .org etc. Domeniile vor fi inregistrare pe numele dvs. Domeniile .ro se platesc anual, valoarea lor fiind de cca. 15 Euro + TVA. Optional oferim si gazduire pentru site-urile realizate de noi. Gazduirea se face pe servere profesionale, in centre de date din Romania, cu suport 24/24.

Optimizare SEO pentru motoarele de căutare

Optimizarea SEO este o etapa obligatorie in realizarea unui site de prezentare sau magazin online. Site-ul trebuie optimizat pentru motoarele de cautare utilizand cuvinte cheie specifice fiecarei pagini. Consola de administrare cu care este livrat site-ul permite realizarea cu usurinta a optimizarii SEO onpage.

Servicii de administrare site

Site-urile realizate de noi au consola de administrare care va permite sa efectuati cu usurinta actualizari. Totusi, daca din motive de timp nu reusiti sa asigurati permanent continut nou, va putem ajuta cu servicii de creare de continut – text si imagini pentru toate paginile site-ului.